Ontspannings Shiatsu

Supporting Health

 

Bart Vander Heyden

Shiatsu Beoefenaar sinds 2007

 

 

 

 

 

 

 

Verloop van een behandeling

 

 

U draagt losse kledij en blijft gedurende de hele behandeling volledig gekleed.

 

U wordt gevraagd te gaan liggen of te zitten.

 

Een behandeling duurt 1 uur.

 

Een klein dossier kan opgesteld worden voor het behoud van uw gegevens.

 

· Uw naam, adres (regio), telefoon

· Uw medische achtergrond en historiek

· Uw levenssituatie, werk, levensactiviteiten

· Uw mogelijke klachten

 

In Shiatsu diagnosticeert en behandelt men geen ziekten maar tracht men rust en gezondheid te ondersteunen. Ik tracht een beeld te krijgen van uw gezondheidsconditie door gebruik te maken van verschillende methoden:

 

Zo voel ik naar uw organen, de mobiliteit van uw gewrichten, spanningen in uw lichaam en naar specifieke meridiaan punten. Lichamelijke klachten kunnen ook in relatie staan met uw emoties, voeding, werk en levenssituatie.

 

Bij een eerste kennismaking maak ik meestal gebruik van een een totale lichaamsbehandeling. Door deze behandeling ervaart u een ontspanning en een dieper contact met je lichaam. Ondertussen raakt uw lichaam (en zenuwstelsel) gewoon aan een Shiatsu behandeling.

 

Bij verder behandelingen werk ik gerichter naar uw klachten toe. Tijdens deze behandelingen wordt er gezocht om uw symptomen te verzachten en rust en herstel te bevorderen.

 

Soms kan één behandeling al voldoende zijn voor het ondervinden van enige verbetering. Maar voor specifieke klachten zijn toch minstens 3 behandelingen nodig.

 

Indien er aanwijzingen zijn van medische en psychische problemen, wordt u aangeraden uw arts te contacteren. Ook wanneer u geen veranderingen voelt, zult u zo goed mogelijk in een betere richting doorgestuurd worden.

 

Op het einde van elke behandeling krijg je de tijd om rustig op te staan en te bekomen. Indien je wenst kan je gezondheid verder besproken worden. U kan dan ook advies ontvangen zoals: uit te voeren oefeningen, kleine vorm van voedingsadvies, vermijden van bepaalde zaken... .

 

Dit om uw gezondheid in eigen handen te nemen.

 

 

 

 

 

Bart Vander Heyden © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.ontspanningsshiatsu.be